30-01-07

Champagne!!! Schoonheid?

Heya...

 

Joepie, al meer dan 5000 bezoekers op mijn blog!!! :-) Er was eigenlijk niemand de 5000e bezoeker.. Het waren precies 3 personen. Ik, Chille en Yves. Maar de teller is van 4999 naar 5003 gesprongen! Niemand is dus gaan lopen met de traktatie... Hehe.

Ohja.. Ik kijk wel nog uit naar Center Parcs, ik zal een vijftal dagen me eens goed amuseren! Ik ga er heen met Freya, Christophe en Wim.

Ook zal Garbage een best-of-album uitbrengen dit jaar... Waar is de tijd dat ik nog super geobsedeerd was? :-) Haha, ook al een eindje geleden intussen. Maarja, ik heb nog altijd obsessies, ze houden me in leven... Misschien ben jij wel één van mijn obsessies ;-). Of streepjes.. Of chocola.. of euhm... schoonheid? Ja, ik vind schoonheid enorm belangrijk, maar als ik mensen ken kijk ik wel naar de schoonheid van hun karakter. Dat is voor mij veel belangrijker dan een mooi gezicht ofzo. Soms worden lelijke mensen ten onrechte genegeerd.. Maar om grif toe te geven.. Als het om een partner gaat ben ik er wel vrij kieskeurig in. Het gezicht moet je gewoon bevallen. Da's één van de belangrijkste dingen, vind ik. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat het karakter op de tweede plaats komt...Karakter primeert nog altijd :-)

En het maakt je dubbel zo mooi...

 

 

18:23 Gepost door Lien in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.