31-01-07

Vriendinnen in de kijker: Rebecca, Hanne en Ine

Man man...:-)

 

De basis van onze vriendschap werd gelegd op één fuifje. Namelijk "De 500 frank-fuif", eind 5e middelbaar. Eigenlijk kan ik het bijna niet geloven dat we nog maar zo lang vriendinnen zijn. We kunnen elkaar alles vertellen, mjah.. we komen gewoon mega goed overeen!

Natuurlijk zijn Hanne en Ine ook nog super goede vriendinnen! Er valt eigenlijk niet te zeggen wie van de drie nu eigenlijk mijn beste vriendin is... ze zijn alledrie tof, op hun eigen manier.

Zaterdag is het aan Hanne om op de planken te staan!! Ik kijk er echt naar uit, en ik ben zeker dat ze het goed zal doen! Zo'n kletskous dat dat is, niet te doen!

Ine is dan weer anders, soms heeft ze haar babbelmomenten en op het andere moment is ze dan weer de dromer, vooral als ze moe is.

 

Ziezo, en nu nog een gesprekje met Rebecca, mijn mama:p

 

R: ma gij ****:p

R: eet!!!

R: Ik dwing je!!!

L: :D

L: bezorgde mama!!

 

Enja, dan weer mijn favoriete quote van 't moment "'t Komt op mijn blog"

Ik kan mijn eigen boontjes wel doppen hoor ;-). Zonder mama's :p

 

 

 

15:55 Gepost door Lien in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

*mammy is speaking here*

tis waar tkomt eig allemaal van die 500fr fuif. En da's eig idd nog ma vreed kort :-o

kben trouwes vorige week na hanne geweest en da toneel is echt bomme schoone! kga dr vrydag zelfs nog e keer na toe (s da geen toewyding) en 'k sleep chille mee int ongeluk...
ma lientje, succes met uw laatste examen, doet da vreed goed en laat u vrydag dan maar kjé gaan op de 100dagen! Tenslotte,ge moet alles vieren èh!
xxx miej

Gepost door: Beccatj | 31-01-07

De commentaren zijn gesloten.