04-02-07

Prettig begin vakantie

Dit weekend mocht er heus wel wezen. Eindelijk ben ik van die smerige rotexamens verlost en kan ik nu eindelijk genieten van mijn welverdiende vakantie.

Donderdag heb ik vooral gerelaxt, gewoon es een dagje lekker niets speciaals doen. Gewoon eens lui zijn! Ik had er nood aan. Vrijdag kwam er al wat meer leven in de brouwerij, al een beetje beginnen aan mijn valies voor Center Parcs, wat chatten etc. De tijd ging veel te vlug, en voor ik het besefte stond Ine al voor de deur. We hadden duidelijk veel bij te praten. Zodanig veel zelfs dat we nogal laat op de fuif arriveerden. Ohja dat deed er ook niet toe. Op weg kwamen we heel toevallig Rebecca tegen, die onze kaarten had.

Toen ik binnenkwam schrok ik me al dood omdat er iemand "Lientje!" riep. Ik draaide me verbaasd om, en het was Romina, die aan de drankbonnetjes zat. Haha, wat een aangename verrassing! Ja, er werden ook mensen verrast die dag, namelijk Ellen, die jarig was. Het was een prettig terugzien. Jammer dat ze moest werken, maar ahja. Ik heb haar dan maar haar kaartje gegeven ;-). Ik kwam dan ook nog een medebloggertje tegen, namelijk Sil, die zich duidelijk aan het amuseren was. Dan kwam Chille ook nog eens goeiendag zegggen.

Wie heb ik nog gezien? Ahum... Ahja Natasha... Dat was ook weer een eind geleden, maar ik herinner me haar babbelvaardigheid van op onze trip naar Gent nog levendig ;-). Haha. Oh the memories.

Euhm heb ik nu iemand over het hoofd gezien? Ahja ook nog Mathias, Stijn en Laurent.  En Laurents ouders waren duidelijk tevreden met de kaarten voor Shakira.

Pfff sjah dat was een hele boterham om op te noemen. Dan was er nog zaterdagavond het toneel "Drinkt god Duvel"? waar mijn goede vriendin Hanne in speelde. Ze deed het goed, vooral haar mimiek vond ik sterk. Want dat is niet zo simpel om te doen. Ik kreeg achteraf wel kriebels om ook toneel te gaan spelen. Maar ik heb jammergenoeg de tijd niet :-s. Het stuk zelfs was een luchtige komedie, waar ik me bij momenten plat gelachen heb. Oh, het is jammer als je je beste vriendinnen minder ziet, maar dan zijn de momenten met hen des te beter!

En morgen is het eindelijk zover, dan neem ik mijn koffertje en vlieg ik richting Center Parcs... Welja, vliegen niet echt:p

 

18:31 Gepost door Lien in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

*** Onze fuif was echt de max é! :p
Groetjes en have fun in Center Parcs!

Gepost door: Soulmates | 04-02-07

veel plezier! heel veel plezier in center parcs geniet er maar goed van!
groetjes jana

Gepost door: Jana | 05-02-07

*** Geen betere manier om die examenstress overboord te gooien dan een fuif enzo ! :D

Veel plezier in Center Parcs !

groetjes,
Glenn

Gepost door: Glenn | 05-02-07

De commentaren zijn gesloten.