14-02-07

Valentijn

Yeah right. Vandaag Valentijn. Fanstastische dag voor sommigen, hatelijke voor de anderen. Ik kies voor de optie: hatelijk.

Tenzij er iemand die ik zie zitten mij een roos in de handen stopt natuurlijk...

Ik heb het druk. Ik moet iedereen de oren afzagen voor opnames/ optreden. Ik ben aan het overwegen om iets in de Charlatan te doen. Exacte datum ligt nog niet vast, maar waarschijnlijk ergens in maart. Als je iets wil, moet je ervoor gaan hé! 't Is wel ergerlijk dat er altijd iets tussen mijn plannen komt. Bij die opnames bijvoorbeeld, is er vertraging omdat er iets misgelopen is met de installatie :-s. En zo blijft het maar aanslepen... Ik lijk wel gedoemd om zonder opnames te blijven. Maar ik wil er! Dan kan ik ze eindelijk eens naar Ton Verhelst sturen.

Misschien ga ik volgende week naar Corinne Bailey Rae... Maar het is nog niet zeker, want ik moet maken dat ik thuis ga geraken en wie weet is er net dan iets anders gepland. Ik hoop van niet. 'k Heb wel zin om een optreden te zien.

En dan nog misschien een toneeloptreden gaan bekijken van Nicolaas en ex-klasgenoot Werdy in de hoofdrol. Je moet je ex-school steunen hé. Ik ben eigenlijk best wel nieuwsgierig wat die ervan gaan bakken :D

Donderdag mijn resultaten. 'k Ben er gelukkig al door voor Spaans: 13/20 :-) Joepie! Allez, nu hopen dat de rest ook wa meevalt :-s

 

 

00:56 Gepost door Lien in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.