16-02-07

Resultaten + dag 1 center parcs

Mijn resultaten zijn bekend. Inspanningen worden beloond zei ik? Blijkbaar niet! Het vak waar ik me het meeste voor ingezet heb, heb ik het minste voor. De wereld zit toch raar in elkaar. Maar al bij al valt het nog mee. 1 dikke buis voor boekhouden dus. Ik zal vast een blackout gehad hebben. Maar ok, 1 herexamen is best wel nog op te halen! Voor al mijn andere vakken ben ik er gelukkig door.

Omkomen van de honger


“Een tocht door het donker, didididididi…”

Dat was in februari 2007, toen iedereen me “hete Lien” noemde. Welja, niet van in het begin van de reis, maar toch wel voor een eindje.


Het avontuur begon allemaal op een koude dag in februari.. Compleet onwetend wat er mij te wachten stond werd ik door mijn vader afgezet aan het station van Lichtervelde. De trein naar Gent nemen was voor mij al lang geen nieuwigheid meer. Het was zelfs een bijna-dagelijkse gewoonte geworden, aangezien ik nogal veel tussen Gent en Lichtervelde moest pendelen.

Op de trein gebeurde er weinig interessants. Gelukkig was er nog mijn mp3 om mij te entertainen. Ik zat vol vragen. Zal het wel meevallen? Wat gaan we allemaal doen? Maar op een of andere manier was ik er nog redelijk gerust in, en wist ik dat alles wel goed ging lopen.


Aangekomen in Gent, wachtte ik op Christophe, Maes voor de vrienden, die zo vriendelijk geweest was om mij daar op te halen. Na 20 minuten zat ik in de auto richting Temse, want zijn auto moest nog binnen bij de garage. Na het bezoek aan de garage waren we op weg naar Lommel, want daar bevond zich Center Parcs. Het kon maar niet snel genoeg gaan voor Maes, zo snel zelfs dat ik bijna doodging van de honger. Maar op tijd waren we, straffer zelfs, we waren zelfs te vroeg!


Aan de Aldi werd er kennis gemaakt met Anja en Maarten, toen voor mij nog twee volkomen onbekenden. Mijn eerste indruk was alleszins al positief. De Aldi werd leeggeroofd, er vloog van alles in het winkelkarretje… Koekjes, komkommers, tomaten, chocomousse… Voor elk wat wils.


Daarna moesten we alles in de auto zien te proppen… Toen we aankwamen konden we eindelijk inchecken… Vanaf dat moment was het al duidelijk dat ik met een grappige bende te doen had. Het humorgehalte was redelijk hoog.   Toen alles eindelijk in ontvangst was genomen konden we vertrekken naar onze bungalow. Nummertje 802 was voor 5 dagen onze nieuwe thuis.


We installeerden onze bedden en maakten ons klaar om te gaan zwemmen. Het was even wat wennen. Een zoektocht waar alles zich bevond dus. Het eerste wat we uittesten was de gele glijbaan, waarbij sommigen onder ons hun benen maar niet toe konden houden ;-). Wat we daarna vonden was het “grote” zwembad, waar het “hoogtij” als het biepsignaal afging. Het buitenzwembad en de wildwaterbaan werd meteen onze favoriet. Vooral de roosters die een enorme warmte afgaven werden dan ook meteen in beslag genomen. In het begin was de wildwaterbaan wat wennen, maar na een eindje had je door hoe alles in elkaar zat. Hetzelfde verhaal met de buizen. Je had 2 buizen, 1 open en 1 gesloten. In de gesloten buis werd het op een gegeven moment een “discobar” en daarna was er een deel waarin het leek alsof je in een zwart gat gevallen was. In het begin was dat best wel spannend, maar na een eindje had je alles meteen door. Het meest relaxerende deel van het zwembad was zonder twijfel het bubbelbad… Gewoon genieten…


Na een paar uur gaven wij er de brui aan en begonnen wij aan het avondeten: gourmet. In een uurtje was de klus geklaard, en konden we genieten van heerlijke gourmet met kip, worst, tomaten, sla, ketchup (mmm), gesmolten kaas, schnitsel… Oh whatever. Ik denk dat het iedereen wel gesmaakt heeft. Na de afwas bekeken we nog een dvd’tje: “Something’s gotta give”. Kort samengevat: een vrouw wordt verliefd op de veel te oude vriend van haar dochter. Ze gaat een relatie aan met de dokter die wild van haar loopt maar op het einde blijkt ze toch nog altijd van haar vorige vriend te houden. Zo zie je dat liefde toch altijd zijn weg vindt, ondanks de vele obstakels het soms te verduren heeft.

 

 

18:25 Gepost door Lien in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.