23-02-07

dag 3: center parcs => op de kinderboerderij

Woensdag kon ik het wel deftig voelen dat ik lang opgezeten had. Ik was veel te mottig en ik had totaal geen zin om iets te doen. Ons dagje begon met een goed ontbijt en een bezoekje aan de kinderboerderij. Ja, je moet iets op je niveau doen hé ;-). Het had die nacht immers gesneeuwd. In een prachtig sneeuwlandschap liepen we richting kinderboerderij. Het leek wel een sprookje. Alleen voelde ik me een beetje het meisje met de zwavelstokjes, want het was super koud.


In de kinderboerderij was het best wel grappig. Er liep een hele meute dieren. Pig (babe) was van de partij (wel nogal een agressieveling), het geitje dat door het hek sprong, het schaap (hé Freya ;-) ), de ezel, de grote koe…

Ook de “paardjes” werden bereden, de tractor… Maar het liefste van al zag ik de paal op het speelpleintje. Ik stond doodsangsten uit… Allemaal voor een foto.  

Maes haalde ook enige rare kuren uit achter een paard! Wat moeten we ons daar allemaal bij voorstellen…:p Niet te veel best, niet te veel…

Ik kreeg het ietwat op mijn heupen van de koude… Daarom stapte ik zo vlug als het maar kon naar onze bungalow. Het was er heerlijk warm. Door al dat dierengedoe gaven we elkaar wat dierenbijnamen. Maes was de otter, Freya het schaap en ik het aapje.


Als middageten bereidde men spaghetti carbonade. Mijn eetlust was echter enorm groot! Zo groot, dat iedereen zei dat ik me niet moest overeten. Dat zag ik toch nog niet gauw gebeuren…

Na dit opkikkertje namen we weer een duik in het water.


Tegen de avond liepen we weer naar onze bungalow. Het was weer eens een tocht door het donker. Dit keer enkel meisjes, want de jongens (Wim en Maes toch) waren om nog wat chips en frisdrank. (en safari ;-) )

Maarten was naar een vergadering in Antwerpen en zo waren we slechts met 5. We besloten om nog wat spelletjes te gaan spelen in Aquamundo… en wie kwamen we daar tegen… de bende van 710! Het was wel nog tof. Zo socializen en wat leren snookeren, iets dat ik nog nooit voorheen gedaan had. Het wordt niet direct mijn lievelingstijdverdrijf, vrees ik…maar ik kon me nog vermaken met balletjes schieten ;-) Ook werd het vliegtuigje getest en de moto’s. Samen op de motooo! Ja, dat was wel vrij gezellig. Rond 10 uur begaven we ons weer naar huis en zetten de tv op. “Senseless” was mega hilarisch. Een niet onknap meisje die de edele delen van een monster betast. Jah. Je zou voor minder uit je stoel vallen van het lachen. Maar na dit leuke dagje lachte ons bedje ons toe. We wensten elkaar goedenacht en vielen vredig in slaap. Alle 6, want Maarten had zich ondertussen alweer bij ons vervoegd.

13:41 Gepost door Lien in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.