25-02-07

dag 4: center parcs: de sneeuwoorlog en verzoening

Donderdagvoormiddag had ik eventjes moeite om uit mijn bed te raken. Ik voelde me niet zo welletjes, maar naarmate de dag vorderde, hoe beter ik werd. We zetten onze dag in met een stevig ontbijt en een onverwacht bezoek aan Lore’s bungalow. Ze was daar met haar crew. (of moet ik zeggen bende :p) De gesprekken liepen vlot, maar Lore is dan ook wel een enorme babbelkous! En gelukkig was ze tevreden met haar attentie van Placebo, waar ze enorm fan van is. Ze werd dan ook samen met haar crew uitgenodigd naar onze bungalow, waar ons feestje ging plaatsvinden.

Thuis aten we Vlaamse pitta, wat ronduit heerlijk was. Mmmm! Maarten en Maes waren echt wel de grootste kooktalenten. Ja, de nieuwe man stond duidelijk in de keuken.

Maar opeens werd er de “oorlog” aan ons verklaard. Het sneeuwlandschap had onze buren op het idee gebracht om onze deur te barricaderen met sneeuw. We zinden natuurlijk meteen op “wraak”. Het was dolle pret. We waren precies sneeuwruimers. Nee hoor, we gingen onze lieve buren niet sparen. Zeker al niet omdat we ze kenden…Maar onze buren bleken sterker dan we dachten. Er was geen gevloek, geen gemopper… Alleen een paar wildebrassen die sneeuw van hun deur haalden. Bah, flauw. We hadden harder moeten zijn:-)

We nodigden ze dan ook maar uit naar ons feestje, als verzoening. ’s Avonds waren er de restjes van de Vlaamse pitta. Het was weer eens super lekker. Het water komt me nu nog in de mond bij het schrijven hiervan.

Daarna troffen we de voorbereidingen voor ons feestje. Voordat we het wisten stond ons volk voor de deur. 16 man in één bungalow, dat zorgt voor heel wat ambiance! We hadden zelfs geen muziek nodig om ons te vermaken. Er werd nogal wat heen en weer getelefoneerd (het spelletje dan). Enja, mijn reputatie als “hete Lien” kwam weer eens boven, aangezien er nog een meisje was die Lien heette. Maar sommigen onder ons hadden nogal moeite om de juiste gebaren te volgen. Hehehe! Daar werd er dus keihard op gemept! En sommigen onder ons hadden waarschijnlijk nogal veel blauwe plekken de dag erna. Kortom, de sfeer was mega!!!


 

17:32 Gepost door Lien in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.