03-03-07

dag 5: center parcs: dolle waterpret

De laatste dag voelde ik me super rot. Ik had me zodanig geamuseerd dat ik er tegenop zag om weer naar huis terug te keren. 's Morgens werkte dat dan ook wat op mijn humeur, maar daar kwam er gauw verandering in.

Nog gauw even 710 uitzwaaien en toen konden we eindelijk nog een duik in het water nemen. We hadden afgesproken met onze buren. Anja en Maarten waren al naar huis, want Maarten voelde zich niet zo lekker.

In het zwembad werd de wildwaterbaan veelvuldig uitgeprobeerd. En ik moet toegeven, ik stond wat wild die dag. Maar ik heb me kostelijk geamuseerd. Daarna zaten we elkaar wat te plagen.. Met water spetteren enzo. En ook nog een partijtje frisbee. Ik voelde me goed in mijn vel.

Na het zwemmen werd er dan ook afscheid genomen van onze buren, en zochten we een restaurant op in Lommel. Het was echter niet echt wat we verwacht hadden. Om te beginnen zat er al niemand binnen, en dat vonden we een beetje vreemd. Hier was iets  niet pluis... Ik bestelde stoofvlees, omdat ik per se frietjes wou. Maar het was echt niet lekker, dus ik at het niet op. Dus vroeg de serveerster of het niet gesmaakt had... Ik in al mijn doofheid, had net het omgekeerde begrepen en antwoordde "ja". En als je dan achteraf erachter moet komen dat ze het woord suggestie nog niet correct konden spellen, dat de rekening handgeschreven was... kon je de clues wel vatten. Rubbish!

Daarna namen we afscheid en gingen we naar home sweet home.

16:31 Gepost door Lien in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.