20-03-07

Verstrooide vertelmachine

Lalalalalalalaaaaaaaaaaa si do re mi fa sol la si do!

Ik kan behoorlijk fluiten, maar naar een fluitconcert kan je wel fluiten. Ik moet op mijn tellen leren passen, eer ik alles ga versjassen.

Nee, ik mag geen gal spuwen op leren jassen.

En heb je dan geen kluiten, dan kan je naar alles fluiten, of vlieg je overal buiten.

Of gedraag je je als een eetpiraat, die "onverwacht" een restaurant verlaat.

Nee, geef mij maar een spookrijder. Want die is tenminste wat rijker!

Al is dat een behoorlijk gevaar op de baan :-s, ik trek me er niets van aan! Want voor mij is geld, het enige wat telt!

 

Ok, na al deze algemene (on)waarheden die niet van toepassing zijn op mij, is er toch nog wat tijd om over mezelf te vertellen. Hm hm. Ik weet eigenlijk niet wat zeggen over mezelf. Heb ik nog niet genoeg verteld? Ik raak maar niet uitverteld. Dat is het leuke aan deze blog, of aan schrijven in het algemeen. Ik kom altijd wel tot een nieuwe ontdekking die ik wil delen met de wereld. Maar dat hoeft daarom niet per se altijd over mezelf te gaan.

Ahja, maar nu kom ik wel op een anekdote over mijn verstrooidheid (dus wél weer iets over mezelf). Mijn verstrooidheid is ENORM. Ik ben een enorme dromer, en het is een wonder als ik me voor een lesuur volledig kan concentreren. Zelfs zo verstrooid dat één van mijn lievelingstruitjes in de kookwas belandt. Ik vind het verschrikkelijk, want ik ben al zo kieskeurig wat kleren betreft. Ik heb er zelfs al aan gedacht om concentratiepillen te nemen, maar liever niet. Ik moet me gewoon van nature leren concentreren, maar dat ligt blijkbaar niet echt in mijn aard. Soms ben ik zelfs zo in gedachten verzonken dat ik hetgeen rondom mij niet meer hoor. Pfff.

Verder kan ik de nieuwste single van The Pussycat dolls wel appreciëren. Lekker deuntje, die "Wait a minute". En zoals gewoonte weer ongelooflijk dansbaar. Ze zijn gewoon een hitmachine, die dolls. Terwijl Britney in haar afkickkliniek seksverslaafd haar op-de-klippen-gelopen-relatie probeert te verwerken. Jaja, ze is misschien wel verliefd op haar medepatiënt, maar ik denk toch niet dat ze haar ex-man al vergeten is. Ergens vind ik het zielig. Al die sterren, ze raken aan de drugs. Alsof het gewone leven hen niet genoeg voldoening geeft. Zo wil ik nooit worden.

Over muziek gesproken, Garbage is coming back! Joepie! Met een best-off-album dan nog.  :D En aan mijn eigen muziek moet er driiiingend nog eens wat gedaan worden. Maar ik doe mijn best. :-)

I go for it!

 

22:30 Gepost door Lien in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.