22-03-07

Snipverkouden sniffend/oftewel: I want it to be different

Re mi fa sol la si do re! (de toonladder van re)

Na dit fragmentje muzi(e)kale opvoeding is het toch wel tijd om de griepplaag in de kijker te zetten. Ik heb er gelukkig nog niet onder geleden. Een verkoudheid ja. Met veel niezen en een rode neus. Maar dat is allemaal zo erg niet. Ik kan ermee leven. En de microben zijn ons huis ook nog niet binnengeslopen.

Ik denk dat ik morgen of vrijdag mijn apotheker eens ga overvallen met vragen over remedies tegen die hoestbuien en verstopte neus. Ik ben een vechter, ik ga niet vlug toegeven aan ziek zijn, en als ik iets wil ga ik het ook niet vlug opgeven! Desnoods doe ik er jaren over, als ik maar mijn doel bereik! Zo zit ik nu eenmaal in elkaar. En als ik weet dat er me iets niet zal lukken dat ik écht wil, word ik gek. Te hard iets willen hebben is ook niet altijd een voordeel.

Vandaag onze punten van de test van Frans teruggekregen. Het was wel naar behoren (eigenlijk vree goe), en ik en Freya hadden exact hetzelfde resultaat! Zotjes! Die van informatica zal heel wat minder goed zijn, vrees ik. Vandaag ook ons examenrooster gekregen en het is echt wel doenbaar, behalve weinig tijd voor economie. Damnit!

Nu speelt Talk van Coldplay. "I'm so scared about the future and I wanna talk to you" Zalige zin uit een zalig nummer en helaas ook van toepassing op mij...De versie op mijn computer is wel heel verschillend van de radioversie. In het begin vond ik hem een beetje raar, maar nu ik eraan gewend ben is het best wel een mooie versie.

Vandaag of gisteren spookte ook het liedje "You're just too good to be true" door mijn hoofd. Ik heb er 3 versies van op mijn pc, waaronder één van Muse. Vandaag hun 2e album herontdekt. Vooral "Time is running out" en "Hysteria". Prachtnummers.

Ziezo, 'k ga slapen!

 

 

 

 

 

00:34 Gepost door Lien in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ziek? Toch niet mijn "hese stem"-microbe? Zo ja, geen apothekers nodig. (Dat zijn nu eenmaal GEEN hete jongens.) Chocolade helpt, en thee met honing! Frietjes heb ik nog niet geprobeerd.
En test van Frans? Dat is niet van "ma passion, les garçons" é? Zjammer. :'( Dat was pas interessant!
Maar 'k ga je laten. 'k Heb ook honger. :) Mais en tout cas... moi, je suis fan de toi!

Tschüss,

zjookeuh.x

Gepost door: zjookeuh | 23-03-07

De commentaren zijn gesloten.