23-05-07

Gent!

We namen de trein om Gent city onveilig te maken! Onder een stralende zon kuierden we door de straten van Gent. Het was nogal genieten, en we waren alledrie op ons gemak. We vielen de spar binnen om ons te bevoorraden met Chileense wijn, chips, tuc koekjes etc. We gingen er een zotte boel van maken!

  

In de Veldstraat deden we een paar winkels aan, en vooral dan de h&m. Ze mochten ons daar echter niet. Het is verboden om foto's te nemen in de winkel zelf. Vroeger nog nooit problemen mee gehad! Het ging ons echt niet voor de wind vandaag. Op naar de volgende h&m dan maar! Maar die verlieten we al vlug omdat ik door mijn benen zakte van de honger.

  

In de pizza hut gebeurde er niet veel speciaals. Ik bestelde een driegangenmenu, met super suprême, en chocomousse als dessert. Na het middageten gingen we vlug nog even naar de hema, en toen ging ik voor mijn gaatjes! Ik vond het allemaal enorm spannend, want ik had nog nooit gaatjes laten prikken. Nooit echt behoefte aan gehad ofzo. Maar toen de klus geklaard was, had ik een paar uur last van rode oortjes, en daarna niets meer. 


 

Toen vielen we maar nog eens een andere h&m binnen. Hier liep het ook niet van een leien dakje. Enige misverstanden in communicatie zijn niet handig. Je mag pashokjes dus NIET delen! Al de h&m-winkels leken wel iets tegen ons te hebben vandaag.

 

Onze bestemming was een ander winkeltje waar ze gaatjes stekken. Maar eerst waren er een paar obstakels te overwinnen.

Obstakel 1: een wwf-aanhanger die ons lid probeert te maken (of liever: geld wil zien)

obstakel 2: een zwerver met hetzelfde doel

Wie van de 2 zou het meeste geld nodig gehad hebben? :p

 

In dat winkeltje aangekomen, kwamen we te weten dat hier geen piercings gestekt werden (ocharme Hanne), dus bezatten we ons maar met wat Chileense wijn. Je moet je verdriet toch ergens in kwijt zeker! Het werkte... en het telefoontje naar Laurens maakte ook veel goed.. Maar da's een ander verhaal...:-)

 

Een zatte tocht door Zuid (met alweer een h&m-bezoek), overpoort en citadelpark (let maar op voor de verkrachters ;-) ) eindigde in het station, waar we, helaas op onze trein naar huis wachtten. Maar niet zomaar! We verzonnen super leuke reclamespots voor zero chocolade. Als je vriend je in de steek laat, je weet wat je moet proeven! HMMM zo heerlijk!!

 

 

 

22:24 Gepost door Lien in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

japs gent was massa's geestig alleen vind ik de h&m veel minder super ma ja, en waar blijft de foto van de wijn ( ge ebt der toch zeveel up foto staan :-p
groetjes
x

Gepost door: hanne | 24-05-07

De commentaren zijn gesloten.