01-06-07

Een bewogen avondje

Een bende excentrieke individuen verzamelde zich vorige week vrijdag aan het speelplein de warande. Niet veel nieuwe gezichten, een serieuze hoop afvallers, zo te zien. Maar de harde kern was er nog! Na 3 jaar ervaring heb ik er toch enkele weken tijdens de zomervakantie mijn stek gevonden.

 

Als alles goed loopt zal Hanne ook leiding geven deze zomer. Het jobje staat haar wel op het lijf geschreven. Door haar wist ik vorig jaar hoe je vriendschapsbandjes moet maken, wat ook wel populair werd bij de kinderen.

 

Mathias was -naar goede gewoonte- weer eens in de stemming om mij te plagen. Ellen vond het leuk om mijn gsm te grabbel te gooien :p! Jonathan en Astra waren weer eens hyperactief. Faïka en Matthijs nog altijd close friends. Hannah, Hanne en Silke duidelijk nieuwkomers. Hannah was hees, Silke had hoogtevrees en Hanne was vooral fan van de draaiton!

 

Ook werd er -naar eeuwenoude traditie- leven in de familieschommel geblazen. Piepen dat dat deed! Sommigen voelden zich nogal misselijk achteraf. Maar, een ritje op de familieschommel is altijd fun!

 

Nuja, aangezien we allen toch wat "zwervers" zijn, trokken we naar de closjard. Pinten aan een euro! klonk het. Iedereen stond plots wild, of lag dat nu aan mijn fotocamera? Het blijft een mysterie...

Maar mooie liedjes duren niet lang, en voor ik het goed en wel besefte was het al tijd om naar huis te gaan..

 

PICT7981

 

Ik en Faïka

 

 

 

00:51 Gepost door Lien in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

haha ja jong da was ne toffe avond
mooie foto's trouwens dak gekregen heb
dezen ier ook :p
zo'n avond is voor herhaling vatbaar é

Gepost door: Faïka | 08-06-07

beja, twas lik extreem cool enal, en euh lien (tis matthias en nie mathias) ;)

greetz, je plaagmaatje :d

Gepost door: matthias | 17-06-07

De commentaren zijn gesloten.