14-06-07

We waren met 3 (9)

Yes, al 3 van de 5 examens zijn af! Nu enkel nog informatica en Engels, maar voor Engels hoef ik eigenlijk niet bang te zijn. Maandag zit ik dus op mijn gemak, dan is informatica gedaan, en dat is jammergenoeg geen makkie.

En volgende week donderdag kan ik eindelijk weer rustig ademhalen. Weg stress! Hoewel ik moet zeggen dat ik er minder had dan anders. Zou de chillpil daar voor iets tussenzitten?XD

Een muzikale aanrader is "Jarabe de Palo". Sinds gisteren geniet ik van zijn Spaanstalige nummers zoals "Grita", "Flaca" en "Agua y sed". Zeker eens downloaden! Ik leerde zijn muziek kennen via Sofie, die maandagavond naar een concert van hem is geweest in de AB.

Nu volgt een flashback naar ons onderonsje.

----------------------------------------------------------------------------------------

vrijdagavond...

Ik heb pech, want het begint bijna te regenen als ik vanuit mijn woonplaats vertrek met de fiets. Een tochtje door de regen wordt het dus naar het station van Torhout.

In het station aangekomen is er nog niemand te bespeuren. Vreemd, zouden ze het vergeten zijn? Mijn gsm nemen dan maar. Hmmz, er neemt niemand op. Vreemd. Ik sla al lichtjes in paniek. Gelukkig stelt het telefoontje van Hanne mij op mijn gemak. Neenee, ze waren het niet vergeten!

Waar gaan we eerst naartoe? klinkt het. We wandelen naar het parkje achter het station maar daar valt er niemand te bespeuren. Op naar het ander parkje dan maar! In de gang onder de sporen komen we Jonathan tegen, en natuurlijk hebben we meteen gespreksstof voor een kwartier. Het is weer eens méér dan hilarisch. Naar het schijnt zag Magaly mij daar ergens staan, maar ik haar niet. STRANGE. Mja, ik ben met momenten wel eens blind.

In het parkje werden er herinneringen opgehaald, champagne ontkurkt, en driedubbel gezien. Het duurde niet lang eerdat de wereld er iets happier uitzag. Sorry Rebecca, maar we waren plots met 9. 3x3=9, of de 3 mensen op het bankje, het koppeltje, de vogel en wij.

Wie telde er ook alweer dubbel?Of was het ons gezichtsveld dat dubbel telde :o Niet verantwoord om op zo'n moment op je fiets te springen dus ;-).

Dat bewezen de foto's. Ik kon mijn voorliefde voor palen maar weer eens niet bedwingen. Enja, nog een nieuwtje, we gaan misschien een feestje houden, en ik ga naar het galabal. Olé!

Na de schommels (die zooo zalig waren) waren we niet in staat om op een recht lijntje te lopen, maar wel in staat om op onze fiets te springen!

 

 

18:41 Gepost door Lien in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.