18-06-07

hondsdolgeit

Dolly, het gekloonde schaap was nogal dol op dollen in de Schotse wei. Hoewel Dolly Parton maar bleef zingen van "Working 9 tot 5", mocht dit mooie liedje niet lang duren. Op 6-jarige leeftijd mocht het arme (zwarte -letterlijk witte) schaap de bijl aan Maarten geven.

Iedereen in dierenland was er kapot van. Zelfs mijn hond, Snoopy, die ook op mijn ondergoed terug te vinden is had geen zin meer om te eten. Dat was ver weg in februari 2003.

Ik dacht dat Snoopy er nooit meer bovenop zou raken. Hij had al vaker last gehad van een depressie, maar dit keer leek het wel menes. Ik probeerde alles, maar dan ook alles om hem te helpen. Hondenpsychiaters dat ik afgeschuimd heb met hem... Er was zelfs een of andere sjamaan bij die zichzelf de "Hondenfluisteraar" noemde. Zelfs een concert van Snoopdogg werkte niet.

Maar toen nam ik een ander diertje in huis. Namelijk, Tanja de Geit. Tanja leerde hem genieten van de franje van het leven en leerde hem inzien dat het leven ook nog zin had zonder Dolly.

Het werd echter wat te dolletjes. Die opgefokte Tanja maakte een wild beest van mijn superlieve Snoopy. Het duurde niet lang vooraleer ik de controle over het beest kwijt raakte. Er zat niets anders op: mijn Snoopy moest naar het asiel wegens hondsdolheid.

 

Want...Tanja verwachtte bezoek van de ooievaar.

 

 

 

 

21:01 Gepost door Lien in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

doe keer nie zielig :p
je zou beter gaan leren, daj nie boven je 75 strafpunten zit!

Gepost door: joengne | 19-06-07

De commentaren zijn gesloten.