24-06-07

keineige karaoke

donderdag 22 juli

  

Een dag zoals een ander, zou je kunnen zeggen.Maar toch is dit niet het geval. Vandaag is het namelijk het einde van mijn examens, en dat moet gevierd worden!

We spreken 's avonds af om weg te gaan in Gent. Waar we naartoe gaan is nog niet beslist. Op Sofies apartement wordt er eerst wat afgelachen en gek gedaan. 

Onze zinnen zijn vanavond gezet op de overpoort. We stappen eerst de tamtam binnen, maar daar is er te veel volk. Uiteindelijk wordt er dan maar beslist om karaoke te gaan doen. Het is er niet overdreven druk, en de muziekjes tussenin mogen er ook wel zijn. En op goeie muziek dansen we allen. De sfeer zit er dus duidelijk in.

Ik amuseer me rot met het zingen van "Torn" en een eindje later nog meer met "I think I'm paranoid". Het geeft je zo'n kick, echt onvoorstelbaar. Tot mijn grote verbazing gaat het publiek ook uit zijn dak. En ook.. ik kan mezelf tenminste horen zingen, in tegenstelling tot de vorige karaoke.. 100 procent geslaagd dus!

 

 

 

PICT8113

 

 

Mij rot aan het amuseren op het podium...

 

  

18:47 Gepost door Lien in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

waar was die karaoke want ik zou ook wel graag eens naar die zaal willen gaan voor mijn verjaardag thanx groetjes

Gepost door: sophie | 28-08-07

Mensen gezocht die zot zijn van Karaoké Beste,

Mijn naam is Stijn, ik ben redacteur voor VTM. Ik zoek voor een nieuw televisieprogramma een leuk persoon die gek is van Karaoké-zingen, het regelmatig doet én het niet te serieus neemt. (geen muzikale carrière aan het zoeken). Dit om in samenwerking met vrienden of familie een leuke verborgen camera te doen. Kan u mij helpen of contacteren?

Groeten,
Stijn Hendrickx
Eyeworks - VTM

Gepost door: Stijn Hendrickx | 20-11-07

De commentaren zijn gesloten.