06-07-07

Een zucht van verlichting

En dat heerlijke weekje vloog zo supersnel voorbij.

 

Dinsdag ging ik samen met mijn liefje naar Gent, om een dagje gewoon gezellig samen te zijn en mijn rapport af te halen.

 

Het was gezellig. 's Morgens was ik wel wat slaperig in de trein. Voor ik het goed en wel besefte stonden we al in Gent.  We konden niet een hotdogkraam voorbij lopen zonder wat te kopen. Onze weg vervolgde zich richting Veldstraat, waar een neger wat euro's uit onze zakken haalde door het verkopen van een boekje met Afrikaanse verhalen. Alles voor het goede doel, dachten we.

 

In de Veldstraat sprongen we een paar schoenenwinkels binnen, maar nergens vonden we een gepast paar. Dan maar gaan zoeken in het Zuid, maar daar was er ook niks te vinden, behalve ons middageten dan.

 

En toen was het wandelen wandelen naar de Blaarmeersen. Het leek wel uren ver weg, zoveel pijn had ik aan mijn voeten. Toen we er eindelijk aangekomen waren konden we er niet lang blijven. Het begon echter te onweren.(Laurens had al een eindje gezegd dat het in de lucht hing, maar ik geloofde het niet). En ik ben doodsbang voor onweer. Dus begon ik te lopen, terwijl Laurens het hoofd koel hield, gedeeltelijk door de regen die op hem viel. Aangekomen in de tramtunnel waren we kletsnat.

 

We kwamen nog een paar mensen van mijn klas tegen. Onder andere Freya, Anouck, Steffi.. In de gang was het een en al drukte. Ik wist echter al dat ik al een herexamen had. Maar hoeveel zouden er bijkomen?? Ik hoopte hoogstens 2.

 

Toen ik mijn rapport in handen nam, slaakte ik een zucht van verlichting. 2 herexamens: boekhouden en economie. Ergens heel logisch, beiden zijn vrij wiskundig, en ik ben een verstrooide ziel in wiskunde. Informatica net op het randje erdoor. Oef!

 

De volgende dag mocht ik mijn examen inkijken en bleek dat ik eigenlijk wel wist hoe ik het meeste moest doen... domme fouten dus! Nee, super veel werk heb ik meer aan economie. Maar boekhouden is een ander paar mouwen..

 

Ons leger was tof, ons drugsspel ook.. En oh ja... Hanne is een beetje verliefd...

20:39 Gepost door Lien in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Plezante dag gehad zo te horen, behalve wat minder leuk dat je 2 herexamens hebt , maar het zal je zeker lukken!
Groetjes Jana

Gepost door: Jana | 06-07-07

De commentaren zijn gesloten.