08-07-07

Op het kasteel van de baron en de barones

Gisteren waren mijn ma en pa 25 jaar getrouwd. De zon stond hoog aan de hemel en de lucht was felblauw. Er waren niet veel wolken te bespeuren. We vierden dit gebeuren in intieme kring, en het was echt wel een leuke dag want ook Laurens was van de partij. En ja, dan verveel ik me dus nooit hé.

Er waren enorm lekkere hapjes, aperitief, frietjes, taart, hot-dogs... maar die ijscrème kon er echt niet meer bij! We leken wel gevetmest. Ik had voor de gelegenheid ook eens mijn rok aan en verviel in de rol van barones. Met zo'n prachtweer een stuk taart eten met een kopje koffie en in ietwat deftigere kleren voor de dag komen deed mijn fantasie op hol slaan. Plots zat er een echte baron voor mij. Ik kon mijn ogen niet geloven. Heette hij Laurens? Of was het slechts wishful thinking?

Ik leerde mijn baron ook gitaar spelen, of dat probeerde ik toch. Baron en barones zaten ook een eindje voor de tv, samen met de dorpsgek. Ze vonden de tv-programma's nog tamelijk grappig. 's Avonds beslisten ze op het laatste moment om nog naar Pirates te gaan kijken. Agnesje van cinema de Keizer was weer even vriendelijk als anders. Hmmz wat was het een heerlijk leuke film.

Blijkt dat meneer de baron ook wel de nieuwe man is. Toen mevrouw de barones van een kersje proefde en even een vlek maakte wist hij het meteen op te lossen. Wat boft mevrouw de barones toch! 's Avonds had de barones ook behoefte aan haar plattekaasje. Maar plattekaasjes zijn niet bevorderlijk voor volwassen gedrag...

En toen vielen de baron en barones in slaap, want ze waren moe van al dat lekkere eten...

 

 

 

20:51 Gepost door Lien in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat aan je ouders met hun 25ste huwelijksverjaardag!
Groetjes Jana

Gepost door: Jana | 08-07-07

Dag Lientje, mijn schat.x3

Wat heb ik jou gemist zeg, zat de dagen af te tellen van wanneer ik weer bij jou ging kunnen zijn, en [tromgeroffel] die Dag is Vandaag! Hmz wat een dag, vanmorgen om 7u lag ik nog te slapen in mn tentje in het mooie luxemburg, en daarnet nog in je armen, van uitersten gesproken. Ooh ik hoorde je net nogmaals lachen, dit is best wel vreemd typen, wetende als je hier naast mij zit. De kamer van lien, het meest gezellige plekske known by me - zonder twijfel, Lien, in al haar schoonheid, vergezeld door wat rustige muziek, een fantastische sfeer, Oh woorden... veel te veel die woorden niet kunnen verklaren - Zoveel te zeggen, zo simpel samengevat, in liefde voor Lien. Liefde voor Lien. Hmz wat is dat genieten. Ik heb hier nog niet vaak reacties geplaatst, tijd om hier wat verandering in te brengen.

maja kzal u moeten laten Blog v. Lien. zodra wa gaan drinken me mn zoetje.Hmz tot later heh^^Lien.<3

Gepost door: Laurens | 12-07-07

De commentaren zijn gesloten.