22-07-07

De super picknick + Polé polé rulet!

Amai. Ik kan het bijna niet geloven, maar we zijn al 21 juli. De tijd lijkt gewoonweg te vliegen. In de 3 weken dat ik al vakantie heb, heb ik me nog maar zelden verveeld. Er staat vanalles op mijn to do-list. Volgende week zondag vertrek ik bijvoorbeeld naar de Ardennen, wat ik wel goed zie zitten. Het zal leuk, maar lastig worden, denk ik!:DVorige week vrijdag was er wel de super picknick met mijn schatj. In groenhove. De zon schitterde aan de stralend blauwe hemel, het was lekker warm, het eten was lekker. Hmmz. Het was gewoon af!Deze week nog een weekje op de warande gestaan. Het werd wel een super weekje :-). Bosspel, film kijken, gaan zwemmen (wat ik heeeel leuk vond), pantermorgana en casino. De sfeer was heel losjes, en meestal voelde het niet echt aan als werken. Ondanks dit feit was ik wel tamelijk vlug moe en had ik veel pijn aan mijn gewrichten. Nu ben ik ook wel moe, maar dat is van uit te gaan in Gent gisteren! Het was super! Polé polé op de Gentse feesten is echt wel een aanrader, net zoals Club Central :-). Jammer dat we de bootjes niet konden uittesten, maar dat maakten we goed door lekkere pitta te eten. En achteraf karaoke waar we (again) veel te lang moesten wachten... :-/PICT8430

23:55 Gepost door Lien in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Zoals ik hier lees was het vreselijk leuk!! ;-)
Jij hebt echt mooi blogje!
Doe zo voort!

Gepost door: Fairytalegirl | 23-07-07

Zo te lezen heb je een al een leuke vakantie gehad. :-)
Groetjes Jana

Gepost door: Jana | 23-07-07

Heey!
Sommige heb ik zelf genomen, andere niet ;-)
Yepzz, ik heb het 5e middelbaar gedaan, maar ik moet blijven zitten...
Dus dit jaar nog een het vijfde middelbaar!

Gepost door: Fairytalegirl | 23-07-07

Wow, wat een hoop dingen dat jij al hebt gedaan!
Je hebt ook een leug blogje!
Ik ben net begonnen dus als je even tijd moet je maar eens langskomen! En als je het goed vind plaats ik een link op m'n site naar jouw blogje.
Nog een fijne woensdag toegewenst!
Groetjes

Gepost door: P. | 25-07-07

een karaoke waar we allemaal vol verbazing naar Lien stonden te gapen, zo mooi dat ze kan zingen, best wel vreemd verhaal van de karaoke, we kwamen daar beiden, hyperactief/doodmoe aan, idd rare combinatie, maar we zijn tenslotte ook geen normale mensen he.


Eeenmaal in de karaoke aangekomen pakte lien vlug da boek met de liekes, begon ijverig te zoeken, en besloot het liedje STUPID GIRL van GARBAGE te zingen. Ging ze met haar briefke naar da irritant ding die de barman voorstelde, om vervolgens te moge zingen, naja zingen... we hebben mogen een uur en een half wachten, ondertusesn hebben we wel 5 keer dezelfde BARBIEBITCHES zien zingen, jah idd met genoeg show, maja uiteindelyk wast ni veel waard. lol. kwerd da echt ...beu dus gink naar dn uitbater fzo, en dan zei diene "we have asked you to sing but you did not come - twas nogal gebroken engels... lol!) kwam dan echt wel wa kwaad, al die zever dat dien kerel aant verkondigen was, en toen zei hij ook nog "you were kissing" naja, kvond echt bijzonder grappig om te horen. Maarja, lientje mocht toen wel uiteindelijk zingen, kzag de barbies al kijken, eerst ontzet daze nit altijd alles mogen, lol. ma toe snel viel hun smoel open tot op de grond, vol verbazing, te stond daar een Lientje opt podium die WEL kon zingen, je hebt zingen, en je hebt zaligheid in de vorm van muziek. naja lien is zo'n synoniem voor zaligheid. in alles gewoon. azo heel serieus gezegd, met een zalig gevoel hier vanbinne, goch wa ben ik hier al aant zeggen, hmz. zoveel te zeggen, jammer dat woorden zo weinig zaligheid kunnen beschrijven.Hmz Iedere dag rond een beetje na zes opstaan om dan te gaan werken samen met mn goe maat Arne, nen dag goe afzien, en dan savonds opgewacht worden door mijn zoetje, hoh ideaal noemen ze dat=D naja lien he, khebt toch al gezegd daze geweldig is, of zei ik dat ze fantastisch was? naja maakt ni uit:d lien rocks. nu denkte (de lezer) - omg die kerel overdrijft, hoh echt ni ze =D just getting started.Lien. All I want, all I need. She's mine, And that makes me the happiest person on this p l a n et.
tot later zoetje.x


Gepost door: Laurens | 26-07-07

heyz hmz dus je bent talentenjager? waarom zo anoniem. Geen verwijzing naar site? Gegevens? Niks? Dan kan dit even goed een klein kind van 11 jaar zijn die hier denkt interessant te kunnen wezen. Lol?


Ga nu zelf eens na, ken jij 1 iemand die zingt, die optreedt die denkt van zichzelf "ik zing SLECHT" wel ik denk het niet. Dat heet omzetten van positieve feedback samen met eigen positieve ervaringen. Argumenten heb je inderdaad wel in overvloed, maar waarop slaan ze? Ze slaan nergens op.


Er is wel degelijk een verschil in lien haar zingen, haar eigen liedjes, of karaoke. Maar wat is verschil smaken verschillen. Je zei eerder in een van je ietwat vreemde reacties dat ik haar niet zou durven zeggen moest het slecht zijn. (de echte waarheid volgens jou) Wel... als je dat denkt bewijs je nogmaals hoe weinig je weet van Lien (en mij in dit geval). Lien en ik zijn geen kleine kindjes die over niks kunnen praten, wij zijn eerlijk met elkaar, en is het slecht, wees gerust, dan zal ik dat haar wel zeker zeggen, inderdaad wel op een wat subtielere manier dan anderen, omdat ik haar lief ben (zoals jij als argument gebruikte)

Ik vraag me af waarom je hier zo je tijd verdoet. Je hebt niks van geloofwaardigheid, en je baseert je schijnbaar op lucht. Ik stel voor dat je stopt met je tijd te verdoen. Leuke "talentenjager" ben jij =), je komt over als iemand van 11 die net leerde hoe men beschaafd Nederlands kan praten. Hmz.Doe iets aan je voorkomen, is dat niet belangrijk in de "muziekwereld" ?:)Laurens

- als je nog zo'n ondoordachte reactie plaatst, ga dan eerst eens na of ze wel terecht is, en of je wel grond onder je voetjes hebt.Gepost door: laurens | 27-07-07

hmzz schatj (l) you.

was idd fijn die polé polé en karaoke. goh, z a l i g gewoon.

blij dat je er bent!!!

X

Gepost door: Lien | 12-08-07

De commentaren zijn gesloten.