25-07-07

Leve de kermis!

Gisterenavond was er kermis in ons dorp. Ideale gelegenheid dus om je lief en wat vrienden mee te nemen en je rot te amuseren.

Alle elementen voor een geslaagde avond waren aanwezig. Het weer was goed. Niet te koud, niet te warm, geen regen. (wat de voorgaande dag wel het geval was).

Er werd eerst wat geredetwist wat we eerst gingen doen. Oliebollen kopen, het schietkraam uittesten of de rups? Het werd uiteindelijk de rups, en dan nog wel 3 ritjes na elkaar. Veel last van duizeligheid had ik niet, van nekklachten echter wel.

De volgende attractie dat we bestormden was de shaker. Duizelingwekkend is echt wel het geschikte woord ervoor. Ik voelde me even draaierig toen ik eruit stapte...

We vonden uiteindelijk een ander oliebollenkraam, maar ik en Ellen hadden meer zin in een pakje frieten, en deelden er eentje.

Een eindje later ging ik nog eens op de shaker, maar dan wel met Ellen. Laurens was al naar huis, want hij moest de volgende dag vroeg werken.

Ik had zodanig veel honger dat ik nog een pakje frieten bestelde. Plots kwam er een klein meisje kijken hoe we aan het eten waren, ze had vast zin in onze frietjes... We boden eentje aan, en ze hapte toe. Ocharme die hongerige kindjes toch!

Het was hoe dan ook een geslaagde avond!!! Zeker de moeite waard!!

12:58 Gepost door Lien in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Twas toch geestig eh lien!!
"straatkindjes" voederen..., tzag er wel hongerig uit:)
groetjes

Gepost door: Ellen | 25-07-07

Hey,

oo de kermis dat moet een zalig avondje zijn geweest. En wat lief van je toen je dat kindje een frietje aanbood. Die zal heel blij zijn geweest. Super van jou!
Nog een fijne donderdagnamiddag toegewenst!
Groetjes

Gepost door: P. | 26-07-07

Lientje! jah twas 'n zalige avond:D keb mij echt super geamuseerd, jammer dak dn volgendn dag al zo vroeg moest werken, mrjah i had a great time anywayz, moeten we zkr nogs keer overdoen=D
hmz kben der weer mee weg ze, tot later zoetje(k) hou van je^^x

ps. je ziet der Nu echt b e e l d s c h o o n uit:o

Gepost door: Laurens | 26-07-07

Haha, dit klinkt leuk!! :)

Nog een fijne dag!

Gepost door: Fairytalegirl | 26-07-07

hmz ja twas ne zaligen avond.

bedankt schatj. hvj. nwly.

liefj, kzie je graag. je doet me dromen..

Gepost door: Lien | 12-08-07

De commentaren zijn gesloten.