06-08-07

 Zalig zeetje

Heeeyz

  

Yeah I'm back! And how! Na een weekje in de ardennen te vertoeven (jammer genoeg zonder mijn lief, want dat zou alles veel leuker gemaakt hebben) ben ik gisteren es naar zee geweest.

  

Het was puur genieten. Nogal moe op de trein naar De Panne gezeten, dan naar het duinenpark geweest. Hmmz, wat was dat fijn! Het duinenpark is p r a c h t i g. Dat moet je echt es zien! Ik heb er heel wat foto's genomen. Mooie omgeving.

  

De terugweg (naar de zeedijk) was lastig. Ik had het gevoel dat ik eventjes in de woestijn zat, met die blakende zon op mijn gezicht. Ik ben er wel wat door gebruind. Mja, da mag wel, ik ben al zo'n witteke:p :D.

  

Toen vonden we eindelijk onze verfrissing: een ijskoud blik cola. Wat deed dat deugd, na al die hitte!

  

We vonden ook een gezellig plekje om te eten. Een soort ijssalon en broodjeszaak, all-in-one, met modern design. Heeeel tof. En ook niet super duur!

  

Na ons worstenbroodje likten we nog een ijsje. Cocco, nocciola, tiramisu.. Het was allemaal in orde!

  

Om het nog helemaal in orde te maken volgde er een wandeling langs het strand, met onze voetjes in het water waden.. Best wel romantisch.

Misschien wat cliché, maar een verdomd goed cliché. Ook onze "handtekening" werd achtergelaten.

 

De zon weerspiegelde prachtig op het water... we liepen nog even verloren in de duinen, vonden eindelijk een tramhalte... en na wat wachten zaten we alweer op de tram, om dan de trein te nemen en richting huiswaarts te keren..

 

1 ding waren we het over eens: het was een PRACHTIGE dag. X3

 

PICT8597

 

 

 

 

 

 

 

23:34 Gepost door Lien in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Zag er een leuk dagje uit aan zee!
Mooie foto's ;-)

Gepost door: Jana | 07-08-07

HALLLOOOO... www.weljongniethetero.be is een holebi site, en niet de plek waar je zomaar reclame kunt gaan maken voor een of andere web-log, zeker al niet in De Inkomhal. RESPECT!

Gepost door: Bieke | 09-08-07

Of ben je er in geluisd door een of andere debiele kerel die hier steeds maar gemene reacties zit te geven..? Dan spijt het me voor je x Er zal vast wel een manier zijn om hen te bannen!

Gepost door: Bieke | 09-08-07

OMG, je bent de meest zielige kerel die ik ken. GET A LIFE! Durft zelfs niet voor zijn echte identiteit uit te komen. HAHA :p

Gepost door: Bieke | 09-08-07

De commentaren zijn gesloten.