16-08-07

Walibi

Maandag 13 augustus.

Niet zomaar een dagje. Vroeg uit de veren om de trein te halen richting Walibi. Of om concreet te zijn: van Brussel-Noord naar Ottignies en van daaruit naar Wavres.

Onze eerste attractie werd de Vampire. Ik stond voor de eerste keer in mijn leven doodsangsten uit. Het leek me meer te doen dan vroeger. Maar het is was verdomd heerlijk om je de longen uit je lijf te schreeuwen, je volledig overkop voelen gaan. Zalig.

Daarna volgde de inferno (of wat wij strijkijzertjes noemen). Ik kreeg de slappe lach van al die kriebels in mijn buik.

Met angstige blik keek ik naar het piratenschip dat overkop ging. Ik besloot om het te doen. Als ik het niet deed zou ik er spijt van krijgen. Na lang wachten mochten we er eindelijk op. Het was nogal... heftig. Vooral als ze je een paar seconden in de lucht doen hangen met je hoofd naar de grond gericht. Duizelingwekkend.

Aan de Flashback (splash) moesten we niet lang aanschuiven. Gelukkig maar! We vonden het zelfs zo tof dat we het 2x na elkaar deden. Het was er vooral nat, logischerwijs.

Na het middageten schoven we aan om te gaan lasershooten. Ik vond het tof, soms zelfs griezelig. Man, ik ben een angsthaas geworden. Ik ben er wel geen crack in. L. echter is nogal pro.

Er viel wel nog wat te beleven. De Radja River bijvoorbeeld wat niet veel voorstelde ondanks het halfuur aanschuiven. Jammer dat niet alle attracties open waren zoals de Cobra of Vertigo. Pech gehad.

Weer een eindje aanschuiven voor de turbine. Dat gaf je pas echt een kick. De beveiliging was ook heel wat minder dan ik me herinnerde. Ofwel hadden ze aan de attractie gewerkt. Alleszins geschift hoe je daar de lucht ingeschoten werd en overkop draaide. Ja, het was het lange wachten wel waard hé ;-)

Daarna belandden we ook nog op de Dalton Terror, wat je even kriebels in de buik gaf. Een prachtig uitzicht en dan: zoef! naar beneden.

Maar the top of the bill was toch wel de weerwolf. Van hoogte -en laagtepunten gesproken... Dit was toch wel het hoogtepunt van de dag, waarop je van in de hoogte tot in de diepte werd gesleurd.

Er waren ook nog de boksautootjes, een klassieker. Maar wel nog tof.

En om schoonheid te eindigen nog eens de vampire en the inferno.

Ik werd verleid door een foto van ons 2 dat ze in het begin van ons hadden genomen. Die foto hangt nu mooi op mijn kamer. And I love it.

Heerlijk dagje. Echt ONVERGETELIJK!

 

 

23:40 Gepost door Lien in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Je hebt je dus héél goed geamuseerd!
Leuk verslagje..
Enneuh, de weerwolf is inderdaad super!! ;-)

Grtjs!

Gepost door: Fairytalegirl | 16-08-07

Walibi is vind ik ook wel een heel leuk park :-).
Je hebt je goed geamuseerd zo te horen :-).
Groetjess

Gepost door: Jana | 17-08-07

De commentaren zijn gesloten.