29-08-07

Terug van weggeweest

Here I am once again...

So now you're back... from outer space..


Jah. Just wanted to say. Here I am again.
En waarom met zo'n lange tussenpauze?

De reden is simpel, maar toch gecompliceerd. :-):p

Welja ... Ik heb namelijk een  verkoudheid/keelonsteking/klierkoorts/ bloedarmoede. Misschien een paar ervan, misschien wel alles tegelijk. Hierdoor ging mijn gezondheid- en ook mijn zin om te bloggen- stevig achteruit.


Maar nu ik me al wat beter in mijn vel voel werd het eens tijd om mijn elektronische pen in de hand te nemen.


De reden waarom ik blog is simpel. Ik schrijf graag. Ik kan me er goed in uitleven. Sommigen snappen misschien niet hoe je dat kan, maar ja. Dat is hun probleem. Ik kan me niet zo goed kwijt in sport, maar wel in andere dingen. Zoals schrijven.


Verder zijn er hier schilderwerken aan de gang... Door Laurens dan nog. =) Hij doet het wel goed. Ik zal misschien later eens wat foto's van het resultaat posten.

Ook een opluchting dat ik geslaagd ben voor economie. Als ik mijn leraar mag geloven, tenminste. Nu nog voor boekhouden gaan! En dan hopelijk wat genieten, maar dat zal er allemaal van afhangen wat ik precies heb.
Maar ik laat het niet aan mij komen. Ik hou me wel bezig. Ik kan niet stilzitten. Figuurlijk dan =). Ik vind het nu al jammer dat ik minder kan doen. Leven is er om te (be)leven. Life is life!

22:05 Gepost door Lien in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.