10-09-07

opera

De voorbije dagen ben ik wat rustig gebleven.


Ik ben wel nog naar Gent gegaan. We hadden weer eens afgesproken met de bende. Het was wel nog lastig om te wandelen, ik voelde me soms wat flauw.


Maarja. Het was nog gezellig kletsen. 's Avonds gingen we met z'n allen naar de pizza hut, en ik had echt reuze honger. Zo'n honger dat ik een medium bestelde, terwijl ik normaal altijd normaal formaat kies.


Daarna gingen we (te voet) naar het station om Evelyne op te halen, wat me weer wat blinnen opleverde. Dan namen we de tram richting opera. Jaa opera. Misschien vreemd om te doen, maar ik was wel nog nieuwsgierig. Dus had ik uiteindelijk ingestemd. Het is echter niet mijn ding. Ik vond het wel nog eens grappig om te doen, tussen al dat chichivolk zitten. Voor ons zat zo'n echte operabomma, met verrekijker enzo. Ernaast zaten 2 jonge mensen. Een meisje en een jongen. Misschien een koppel? Of broer en zus? Waren ze zich wel aan het amuseren? Ik was me alleszins nogal aan het vervelen.


Toch heb ik het meeste proberen te volgen. Op het einde had ik wel nogal last van de warmte, het was er om te stikken! Een waaier had niet overbodig geweest, denk ik. Geoffry en ik gebruikten dan maar een papiertje als waaier.


Mjah, het was aftellen naar het einde. Niet meer opnieuw dus. Maarja, ik vond het wel eens tof om te weten hoe zo'n zaal eruit ziet, want die was wél mooi.


Achteraf gingen we nog wat drinken in het café van de vooruit. Dat maakte wel veel goed. Maar ik werd wat slaperig naar het einde toe. Wat was ik blij toen ik op Lore's kot was en in mijn slaapzak kon kruipen.

's Morgens werd er op Lore's kot ontbeten. 

20:57 Gepost door Lien in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.