13-09-07

De meeste dromen zijn... werkelijkheid

De meeste dromen zijn bedrog, maar als ik wakker word naast jou dan droom ik nog..


Ik vroeg me af of dromen nu werkelijk bedrog waren of niet. Ik droomde de nacht voordien van mega goeie resultaten. Was het enkel maar een droom, of was het werkelijkheid?


We gingen er pas achter komen om 15u15. We, dat is Faïka en ik. We hadden in het station afgesproken om een dagje te gaan shoppen in Gent. In de vero moda hadden we al direct prijs. "Dat t-shirtje wil ik hebben", riepen we beide uit.  Het was een gelijkaardig glamourachtig t-shirtje, maar elk in een andere kleur. De pashokjes in dan maar!

"Het staat je beeldig" was de reactie toen we uit ons pashokje kwamen. ja, we voelden ons echte glamourqueens. Kopen die handel! Ja, we gaan ervoor!

Dat was het begin van onze "koopverslaving".  In de Zara viel ons oog weer op een gelijkaardig truitje. Hmm, zo lang met strepen! Dat heb ik al altijd willen hebben! Ik werd nog verliefd op een groen t-shirtje. Het stond ons als gegoten. Nog iets om voor te gaan dus!


We bleven vooral eerlijk tegen elkaar. Toen ik bijvoorbeeld in de C&A een trui paste, die me wel stond, maar die niet "wauw" was, kreeg ik dat ook te horen. Hetzelfde met het eerste paar schoenen dat Faïka aanhad.
Dat vond ik wel tof. Over de C&A gesproken, daar vonden we wel wéér iets gelijkaardigs zeker. Een trui met hartjes, in ander kleur, maar beide stond het ons, dus beide kochten we het.


Faika vond uiteindelijk het paar schoenen dat haar beviel. En ik vond dé riem De verkoper was wel een beetje een weirdo. Hij deed heel familiar tegen ons en noemde de "boy" waarmee hij business deed een fucker. "No, not you, the boy", verontschuldigde hij zich tegen ons.

Over de middag aten we een broodje. Was wel chill. Na de middag zaten we nog even in een Irish pub. Service: in het Engels! Mega leuk! Er zaten ook alleen maar Engelstaligen in de bar. :-)

15u15 was het uur van de waarheid. Waarom had ik, ondanks al die goeie voortekens, nog zenuwen? Bij het aanschuiven had ik even in een flits mijn rapport kunnen zien. Was ik er écht voor alles door?

Enja, toen ik mijn rapport in handen kreeg bleek dat dromen toch geen bedrog zijn. Ik had heel goede punten! Zeker omdat het vakken waren waar ik al altijd mee sukkel.

Onze dag werd nog afgesloten met een croissant en een heerlijk ijsje. We moeten toch in schoonheid eindigen, vind je niet?


Mijn liefste, allerleukste schoonheid, Laurens kwam me proficiat wensen toen hij met school gedaan was. "Ik had je toch gezegd dat je het kon", klonk het.  Ik was zo blij toen ik hem in mijn armen hield. Mijn rots in de branding. Al 5 maand. We zijn gelukkig. En we kwamen wel nog de zwerfkat "black magic" tegen zeker... De kat die ons een beetje meer bij elkaar bracht.


Soms.. heel soms zijn dromen werkelijkheid. 

22:33 Gepost door Lien in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

haha, die vent van die ene winkel was echt nie normaal
'I don't give a sh!t what you like.'
maja de nieuwe kleertjes zitten als gegoten,
vergeet wel niet je glamourtopje aan te doen zaterdag ;-)

Gepost door: Faïka | 14-09-07

Das echt leuk voor je
Groetjes, fijne dag nog verder

Gepost door: Fairytaleboy | 16-09-07

De commentaren zijn gesloten.