16-10-07

Lekker druk

Ik denk dat ik nog eens ga verdrinken in al dat werk.


De presentaties, testen, taken komen mij de oren uit. Maak dan maar eens tijd voor ontspanning, en probeer dan maar eens om deftig je blog te onderhouden.

Maar dat is niet het enige waar ik me mee bezig houd. Vrijdagnamiddag en zaterdagnamiddag ben ik op schoenenjacht geweest, ik had schoenen nodig voor mijn salsalessen, met gladde zool. In Gent (de vrijdagnamiddag) was er niet veel speciaals te vinden. Ik ben nogal kieskeurig als het op schoenen en kleren aankomt, en veel dingen met gladde zool vond ik niet. De zaterdagnamiddag was het echter wel raak. Op aanraden van mijn ma ging ik naar Trio's, en wie kwam ik daar tegen? Anouck! 't Was wel een gezellig babbeltje.


Zaterdag waren Laurens en ik ook een half jaar samen... en ja.. dat hebben we natuurlijk een beetje gevierd. 'k Heb een witte roos gekregen en ik heb een klein teddybeertje gegeven met een hartje. Welja, we waren nogal blij met de kleine attentie :D


Zondag in de salsales tickets gekocht voor "Buena vista social club", ze komen naar Brugge op 1 november! 't Schijnt dat onze salsaleraar hen ook persoonlijk kent. De salsales was super. We waren nogal in form. We zitten nu aan het eind van de merengue (een andere dans), en volgende week is het enkel salsa. 'k Zie het zitten! Het is gewoon zalig.


En nu.. dat zalig busy leven voortzetten.

21:40 Gepost door Lien in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

hey, lien, gewoon es om te zeggen da ze hier in gent (in het oudburg, vlakbij de lange munt) een goede winkel hebben met dansschoenen. Boonants shoes of zoiets, wel beetje kostelijk en ik weet natuurlijk niet of ze jouw smaak zijn. het zijn echt schoenen die profs dragen.

Gepost door: ikke | 16-10-07

ojee!! de witte roos is gwn mega lief!! en we moete ma tijd vinde voor et blogge niwaar .. :D zoen. X

Gepost door: Fee | 17-10-07

ben hier juist voor de eerste keer terechtgekomen en ik kom zeker nog eens piepen!
In Brugge is het inderdaad moeilijk om dansschoenen te vinden, ik heb ze dan ook in de dansschool zelf aangekocht!
Groetjes!X.

Gepost door: asjuuh | 18-10-07

Ja inderdaad!!
Wij hadden donderdag 6 toetsen..

Grtjs!

Gepost door: Fairytalegirl | 19-10-07

goh gij ebt druk
en ik vindt dat nog al druk is...
met die gip en stages
da belooft vo naaste jare pffff lol

Gepost door: magaly | 19-10-07

hup hup hup lientjeuh!!waar blijf je met dat bloggen?!

Gepost door: ; | 25-10-07

De commentaren zijn gesloten.