27-11-07

Daar komt de bruid..

Eens zin om te bloggen vanavond. Want ik moet toegeven, de laatste tijd kom ik er gewoon niet meer toe om het te doen. Wat ik wel een beetje jammer vind.

Zondag was er het gouden jubileum van de opa en oma van Laurens. Het was een beetje onwennig om met al die familieleden in contact te komen, maar ik heb me toch geamuseerd.

Het eten was lekker. Wat zeg ik? Lekker? Nee. Heeel lekker! En ik denk dat iedereen het daar over eens was. Oma was ontroerd bij de toespraak van de burgemeester. De traantjes schoten haar in de ogen. Ik moest zelfs even slikken. Want 50 jarig getrouwd zijn met iemand is toch niet niks. We moesten ook even naar buiten om op de foto te staan, er waren namelijk mensen van de krant.


Aan ambiance ontbrak het er alleszins niet. Er was een dj, een Eddy Wally-imitator.. Om je ziek mee te lachen.

Aan eten ontbrak het ook niet. Tegen 6 uur zagen we het niet meer zitten om naar de salsa te gaan. We misten het wel hoor, ons wekelijks anderhalf uurtje dansen. Ik verlang al naar volgende week, jammer genoeg de laatste les van onze cursus! En nog meer verlang ik naar de feestdagen. 't Zal lekker uit de bol gaan worden!

17:25 Gepost door Lien in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.