09-12-07

Happy birthday to Yves!

Happy birthday to you, happy birthday to youu, happy birthday to Y-yves, happy birthday to you!


Het is nu wel al meer dan een week geleden (vrijdag 30 november), maar soit. Iedereen die erbij was kan beamen dat het een geslaagde avond was. Inclusief Yves (allez, dat hopen we dan toch :D)

De 'verrassing', die al half geen verrassing meer was blijkbaar, wegens een opeenvolging van omstandigheden bleek dan toch nog geslaagd te zijn. Ons avondje startte met ons gerief afzetten bij Lize (het lief van Yves), die voor de gelegenheid haar garage had omgetoverd tot slaapplaats. We konden al niet lang blijven bij haar want we moesten naar het station om samen met Ine (die de weg niet wist) naar de korenmarkt te reizen.

We hadden met zijn allen afgesproken aan de korenmarkt, om daarna een spaghetti te verorberen in de Kastart. Yves en Lize kwamen pas later aan, want het was nog altijd een 'verrassing'. Geen klachten over de Kastart. Uitstekende spaghetti, snelle service en gezellige accommodatie.
 Je zal me er zeker binnenkort terugzien!

Daarna gingen we naar het huis van Lize, waar we wat gezellig bijeenzaten, en vooral veel snoepten.

Om 23 uur was er ook nog het laaste deel van de avond, namelijk lasergamen, wat iedereen wel goed beviel. We leken wel plots in een actiefilm terechtgekomen. Geoffry en Laurens deelden de eerste plaats. Maar er was iets mis met de apparatuur. Ze hadden ons in teams laten spelen in plaats van individueel, waardoor het eigenlijk niet eerlijk verliep. Ook moesten we lang wachten voordat we eindelijk mochten lasergamen. Het was duidelijk hun dagje niet.


Na dit hele avontuur mochten we eindelijk gaan slapen. Hoewel, ik denk niet dat iedereen even vlug in slaap viel. :D Naar het schijnt heb ik midden in de nacht zitten giechelen. I don't clearly remember though.

ohja, ik moest ook nog eens onderstrepen dat ik Geoffry', Lore's, Evelyns en Yves' cadeau van mijn verjaardag hooguit origineel en geslaagd vond.

Ahja, en Yves, je mag Lize houden. Ze is goedgekeurd!
 

20:53 Gepost door Lien in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hallokes nog een fijne laatavond...lieve groetjes

Gepost door: yolanda | 09-12-07

De commentaren zijn gesloten.