25-12-07

Vriendschap!

Helaas moet ik deze zalige kerstperiode mijn schoolboeken te vriend houden, hoewel ik er soms wel moeite mee heb om die "vriendschap" te onderhouden. Ik ga blij zijn als ik afgestudeerd ben, denk ik.
Gelukkig is er ook nog wat tijd voor ontspanning... en kerstcadeautjes! Nuja, bij ons thuis is het niet meer de gewoonte om kerstcadeautjes te geven, maar bij Laurens wel. We hebben een saunabeurt cadeau gekregen, wat ik wel leuk vind! Dat zal goede ontspanning zijn tussen al het blokken door.
Maar ik moet toegeven, ik moet er nog wat in komen. Tv is ook een nieuwe vriend van mij geworden, helaas niet bevordelijk voor de vriendschap met mijn boeken :p. Over vriendschap gesproken, onlangs heb ik nog eens met Ellen afgesproken en ik moet zeggen: we had fun! Zeker videofilmpjes maken was wel tof. :D
Gisterenavond een avondje gezellig voor de tv gespendeerd. Scary Movie, Taxi 2.. Het was de ene film na de andere. Zondag ook nog "Benny and Joon" gezien. Dat vond ik zo mooi.  De film gaat over een mentaal gehandicapt meisje dat op een "gewone" jongen verliefd wordt. Ze beleven samen dolle fratsen. Anyways, je moet hem zien!
Maar mijn allergrootste vriendschap deel ik nog altijd met mijn vriendje.  Het is verterend en hartverwarmend in deze koude dagen. Lovely.

19:04 Gepost door Lien in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.