07-01-08

Oudejaarrrrrrr

I know it's been a long time but...I've been so busy, you know.

Ja, het was nogal drukjes. Oudejaar was de max! Niet alleen in de mast, maar ook het eten dat ik op mijn bord heb gekregen was delicious
. Alles eindigt op -icious tegenwoordig. Femilicious, fergilicious etc. Ik heb er vast nog een pak over het hoofd gezien. Please excuse me.

Where was I? Oh yes, the food. Ik kreeg dus de vreemdste dingen voorgeschoteld, welja vreemd is misschien een beetje een raar woord. Laten we aannemen dat het eten niet-alledaags was, maar wel een culinair hoogstandje. Damn, het woord standje doet me aan compleet andere dingen denken. Excuse me.


Wat was er dan wel allemaal van eten?
Ik herinner me nog dat eer een aperitief, voorgerecht, soep (wortelsoep), hoofdgerecht (everzwijn, speciale puree, kroketten, saus met veel ajuinen en champignon) en een dessert (zelfgemaakt ijs enzo). De namen van de dingen weet ik echt niet meer zo goed, ik kan alleen zeggen dat het uitzonderlijk lekker was!


Met onze volle maag schuimden ik en Laurens af naar de mast. We zagen Mariska, Anlisse en Evelyne en nog wat andere mensen.Bijna heel de avond hebben we bij Mariska & co gestaan, en ik moet zeggen: het was de max!!!!
Supere party gewoon! Ohja, en later op de avond kwamen Evelyn, Lore en Geoffry nog opdagen. We hebben ons super geamuseerd en willen het meteen overdoen!

19:14 Gepost door Lien in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.