26-08-08

De vakantie heeft gevlogen..

Ik kan het bijna niet geloven! Het is bijna eind augustus! Om eerlijk te zijn, lijkt het nog maar de dag van gisteren dat ik mijn rapport ontving.. alles erdoor.. en stralend van geluk naar huis vertrok. Ja hoor, ik had mijn doel bereikt. Ik denk dat ik ergens daar tussenin met Mariska en Anlisse heb afgesproken heb om een namiddagje te zingen.
Maar er gebeurden ook minder aangename dingen. Ziekenhuisbezoeken, begrafenissen..
In juli werkte ik enkele weken in de Warande, op de bureau en op het plein zelf. MIjn hart ligt nog altijd het meeste bij het echte moniwerk. Daar maak ik deze week ook werk van in Roeselare. Het is best wel tof. Met een groep van 14 doen we knotsgekke activiteiten.
Maar er was ook Praag. Een heel unieke ervaring. Zo'n mooie stad! En zoveel dingen om te bezichtigen! Wel een aanrader als je een cultuurmens bent. (en als je goedkoop en lekker wil eten)
Keulen was dan meer een droomweekendje. Met zijn tweetjes ertussenuit. Bootje varen, wandeling doen, lekkere cocktails drinken, dom beklimmen (lastig!), koffie drinken (hmm).. Ja dat was echt wel 1 van de leukste dingen.
Maar er waren nog andere dingen: namiddagje zee met Ine, dagje Blaarmeersen, dagje Walibi met de neefjes, in een tentje in de tuin slapen, kermis Torhout, verjaardagsfeestje Anlisse, familiebarbecue, Pukkelpop! (Metallica eerste rij!:D).. Euh ja ik ben vast nog een heleboel dingen vergeten. De komende weken centjes verdienen en dan is het alweer school. Veel te rap naar mijn goesting.

22:28 Gepost door Lien in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.