25-12-08

Terug van weggeweest!

Hé daar!

Ik weet niet wat me is overkomen, maar laten we zeggen dat ik even last had van een writer's blog. Ja hoor ik ben ook met van alles bezig geweest. Tegenwoordig kijk ik meer films dan vroeger. Vroeger was ik echt een filmbarbaar, dat geef ik grif toe. Nu ben ik bijna filmverslaafd.


Maar aan de andere kant bent ik dan weer minder met muziek bezig, wat ik echt wel mis. Ik denk dat ik er na de examens eens goed werk van ga maken. Van zoveel dingen eigenlijk, autorijden bijvoorbeeld. Ik hoop dat ik die goeie voornemens kan waarmaken. Aan de andere kant hoop ik dat ik goeie examens kan maken, want echt, de laatste loodjes wegen het zwaarst. Het is mijn laatste jaar en toch gaat het leren moeilijker dan anders;
Ook kijk ik al uit naar de grote vakantie. Laurens en ik gaan samen naar Oostenrijk. Voor mij is het een hele uitdaging, want ik ben nog nooit in de bergen geweest en we gaan een hele trektocht maken van berghut tot berghut. Het zal een zware opgave worden denk ik, maar ik ga ervoor!
Wat mijn verliefdheid betreft, ik word met de dag verliefder. Het is echt gek. Ik wens het iedereen toe. Echt waar. Zoiets noemen ze leven op wolkjes.


Ik heb echt het gevoel dat er me nog veel te wachten staat, echt dingen die ik 2 jaar geleden niet geloofd zou hebben!


Deze vakantie hebben Yves, Ine, Laurens en ik een fietstocht gemaakt naar Boulogne. Het was echt de max. Soms wel doorbijten maar achteraf bekeken is het wel een unieke ervaring. Fietsen door regen, onweer, zonneschijn. Zonder kaart langs de kust rijden. Ik raad het iedereen aan. Het avontuur lacht ons toe.

22:30 Gepost door Lien in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.