16-03-11

Da's pas een lekker gerechtje

Bij iedere friet hoort zijn sausje, bij elke lasagne hoort een oven, op elke pot past een deksel, in elke korf hoort een bijtje. Waar was ik weer? Bij Sergio Herman! Hij is toch zo'n lekker gerechtje! Ik zou wel eens zijn pot willen aflikken (ofzo). Euh nee. Toch niet.

Onze teergeliefde Sergio is niks vergeleken met dien andere hete stoot daar van op restaurant. Ik had nog de nasmaak in mijn mond en durfde niet te eten, uit angst om de smaak te verliezen. Nu ik eindelijk de smaak te pakken had van het verleiden kon mijn geluk niet op. I wanted him for breakfast, lunch and dinner!

Sorry, Sergio. Je mag dan wel een boel hevige vrouwelijke fans hebben, maar bij jou krijg ik de smaak toch niet te pakken. Zou ik het wijten aan je ietwat vreemde accent? Mijn voorkeur gaat naar jongens met een West-Vlaamse, Oost-Vlaamse of Leuvense tongval. Hoe dat komt, weet ik ook niet. Natuurlijk liggen de West-Vlamingen in de bovenste schuif! Gents kan ook wel sexy zijn. Of Leuvens. Sommige stemmen van mannen zijn zo sexy. Voor mij is de beste radiostem die van Tomas De Soete. Ik hou ook wel van het plat West-Vlaams. Het mag niet te plat zijn, maar als het te veel naar het AN neigt vind ik er ook weer niks aan.

Nu, die hete stoot kwam uit Gent. Gentenaars hebben zo'n leuke Franse r die ze stevig over hun tong laten rollen. Zijn Gents was niet te plat, maar je kon er nog duidelijk dialectische invloeden uithalen. Mmm ik droom al weg van zijn stem alleen! Er was een probleem: hij was een collega en ik was bang dat het op niets zou uitdraaien... Zou het mijn carrière in de weg staan? Dat was nog maar de vraag...

Commentaren

Gents!

Gepost door: Glenn | 21-03-11

De commentaren zijn gesloten.