14-04-11

The rich and the famous

Droomt niet iedereen van het perfecte leven terwijl we het misschien al leiden maar er zelf de tijd niet voor hebben om het te beseffen?

Ik heb er moeite mee om mezelf voor te houden dat ik het perfecte leven leid, want dat is niet zo. Ik zie telkens wel nog waar het beter kan. Neem nu eens aan dat je de mooiste jongen/meisje van de wereld in je armen hebt, hopen geld, een warme thuis, een topjob waarmee je miljoenen neerstrijkt, een uitgebreide vriendenkring, genoeg tijd om verre reisjes te maken etc. Een "droomleven".

Het is je allemaal als het ware in de schoot geworpen, maar je bent vergeten om de waarde ervan te appreciëren... Word je dan niet gulzig? Heb je dan geen zin om steeds meer te hebben hoewel je financiële situatie verre van slecht is? Op vlak van liefde: ga je dan niet vlugger uit elkaar, omdat je toch de advocaat kan betalen en je gewoon veel meer kans hebt iemand nieuw tegen te komen omdat je hopen geld en een mooi snoetje hebt?

Waarom dromen wij allemaal van "the rich and famous"? Ze leiden misschien een gevarieerd en boeiend leven, maar het niet allemaal een beetje schone schijn?

 

Het is een bedenking die ik mij maak. Ik denk dat ik kies voor de imperfectie met opwindende kantjes.

21:57 Gepost door Lien in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.