11-07-11

Carrie

De laatste tijd heeft Carrie last van liefdesperikelen. Ik begrijp haar wel, want de jongens in haar omgeving maken het er niet gemakkelijk op. De wispelturigheid druipt ervan af. En dit allemaal terwijl Carrie haar shopverslaving probeert te temperen...

Wat wil je ook, na een relatie van anderhalf jaar met een hete blonde stoot van een jaar of 25, knap lichaam, gespierd, helblauwe ogen en een gepeperde bankrekening. Ze zagen elkaar wekelijks, maar daar maakte zij geen probleem van. Hij had veel over voor zijn carrière als advocaat in Brussel en daardoor moest hij vaak overnachten op kantoor. In januari maakte hij echter een eind aan hun relatie omdat hij vond dat hij zich veel te veel moest concentreren op zijn carrière in plaats van op haar. Ook de afstand speelde hem wat de parten. Ze was er kapot van. .  Tientallen zakdoeken werden volgesnikt in haar slaapkamer, terwijl ze haar dvd's van "Sex and the city" zwartdraaide. Haar droom van de vele shoppingtrips naar Londen, villa met inloopkleerkast en haar talloze handtasjes van Louis Vuitton konden nog een eindje op zich laten wachten...

Carrie begon de breuk pas een beetje te verwerken toen ze op een dag closer werd met Manuel, een man van een jaar of 30, geen carrièreman maar een gewone werkmens die een baantje had in de Gamma. Ze konden meer tijd voor elkaar vrijmaken, maar toch ontbrak er iets. Manuel was misschien wel uit hetzelfde hout gesneden als Carrie, maar meer dan goede vriendschap was er niet. Na een korte relatie besloten ze om uit elkaar te gaan. Ze pinkte nauwelijks een traan weg bij het lezen van zijn laatste berichtje.

Het beeld van de blonde stoot bleef maar op haar netvlies hangen. Na al die maanden zonder contact was ze hem nog steeds niet vergeten. Iedereen in haar omgeving vond dat het tijd was voor actie. Ze besloot haar stoute schoenen aan te trekken en hem te verrassen na zijn werk in Brussel...

26-10-10

Onmogelijke vriendschap

Ken je dat gevoel? Het verlangen naar een beste vriend waar je diepste zielsroerselen bij kwijt kunt? Sommigen zullen nu denken: dat is toch je vriend/man? Correctie: dit is onder andere je vriend/man.

Soms is er het verlangen naar méér dan een goed lief. Soms kan een beste vriend wonderen doen, maar waarom is het dan zo zeldzaam?

  • Een beste vriend én een relatie onderhouden blijkt een moeilijke combinatie te zijn. Daarenboven bestaat er het risico dat je partner ietwat té jaloers wordt.
  • Op maatschappelijk vlak dan: mensen die een relatie hebben én dan nog eens een beste vriend/vriendin worden scheef bekeken. De vriendschap wordt onterecht gezien als flirten, bedriegen etc.
  • De weinigen die zich hier niets van aantrekken hebben een erg sterk karakter.

Stel je eens voor! Je wil met je beste vriend naar de film, welke jaloerse echtgeno(o)t(e) zal dit nog toelaten? 

Of je beste maatje heeft het net gedaan gemaakt met zijn/haar lief. Hoe reageer je dan als jaloerse partner? "Ga jij mij ook troosten als het gedaan is tussen ons?" en dergelijke.

Iedere vrouw die toenadering zoekt tot een jongen wordt nog al te vaak verweten als slet. Roddels worden gevoed op sublieme wijze, en wat gebeurt er? De vrouw merkt dit en kijkt niet meer naar de jongen om. Terwijl er eigenlijk niets meer aan de hand is dan een goede vriendschap. 

Voor we oordelen over een ander, zouden we eens goed moeten nadenken of ons oordeel wel terecht is.

 

21:06 Gepost door Lien in Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

24-05-07

Ik hou van...

Mmm... koekjes!

Zo begon alles zowat... Een funny insider, "dat is pas andere koek" of "dat is pas een koekje van eigen deeg". Allemaal uitdrukkingen die in 3 seconden een glimlach op mijn gezicht kunnen toveren. Cookie power!

Een ander ingrediënt was een goed gesprek. Zo eentje waarvan je denkt: hmm, wat een interessant persoon! Daar wil ik wel meer over te weten komen!

Een ander element was 2 liedjes hebben, ze na elkaar horen, en elkaar op hetzelfde moment smsen.

Nog een element was een strike en een spare na elkaar smijten bij het bowlen.

Maar het sterkste was een sterrennacht. "There's a magical feeling so right"

En dan.. houden van..<3

lien smile

Guess who makes me laugh xD

19:16 Gepost door Lien in Liefde | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

28-01-07

de ZIN van het leven

Soms vraag ik me af.. Heeft het wel nog zin? Doelloos ronddwalend op mijn pad, mijn lotsbestemming afwachtend.

En dan vooral als het me weeral eens tegenzit. Dan ga je het meeste gaan filosoferen erover..

Soms spoken er ook wel zinnetjes door mijn hoofd die me zin doen krijgen in iets meer... Iets wat me absoluut doet denken van: voilà, nu heb ik de zin van het leven gevonden. Want wat is de zin van het leven? Misschien ben jij het wel, die mijn blog leest. Misschien is het wel een toevallige passant die mijn pad kruist. Wie weet...

En nee, ik zit dit niet allemaal te verzinnen, wie weet dringt er wel iemand  in mijn leven binnen waardoor mijn zin niet meer zo zinloos lijkt als de reinste onzin.

12:58 Gepost door Lien in Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |